Lagerbolag påskyndar processen att starta bolag

Lagerbolag påskyndar processen att starta bolag

Allt fler svenskar kommer till insikten att arbetsmarknaden har förändrats på senare år. Anställningstryggheten är inte längre lika stark och påtaglig som den tidigare var. Inte heller de förmåner som många arbetsgivare erbjuder sina anställda är vad de borde vara. Det har dessutom blivit allt mindre riskfyllt och krångligt att starta bolag, inte minst tack vare så kallade lagerbolag.

Tillhör du dem som gärna skulle testa dina vingar och förverkliga dina drömmar om att bli företagare? I sådana fall bör du läsa på om hur lagerbolag kan påskynda hela processen med att starta ett bolag. Här går vi igenom vilka för- och nackdelarna är med att göra på detta sätt!

En byråkratisk och tidsödande process att starta bolag

Som du kanske redan känner till är det en såväl tidsödande som byråkratisk process att försöka starta ett bolag i Sverige. Till att börja med behöver du skicka in en anmälan till Bolagsverket om att du vill registrera ett aktiebolag. Men administrationen kring uppstarten stannar tyvärr inte här – du behöver även skicka in ett bankintyg som din bank har utfärdat samt ansöka hos Skatteverket om godkännande för F-skatt. Allt detta tar inte bara en hel del tid utan upplevs dessutom ofta som väldigt krångligt.

Men som tur är behöver du inte längre gå igenom denna besvärliga process när du ska starta ett bolag. Du kan istället göra på ett alternativt sätt genom att köpa ett lagerbolag och bygga ditt affärsimperium med hjälp av detta.

Fördelarna med att använda ett lagerbolag

Det finns flera fördelar med att starta bolag med hjälp av ett lagerbolag:

  • Det går betydligt snabbare och sparar dig en hel del tid.
  • Den tid som du sparar på byråkratin och administrationen kring uppstarten kan du lägga på din verksamhet.
  • Lagerbolaget har en affärshistorik redan från start och kan hjälpa dig att snabbare fp en bättre kreditvärdighet.

Nackdelen med lagerbolag

Det kostar förvisso några tusenlappar extra att köpa ett lagerbolag jämfört med att gå den traditionella vägen med starten av bolaget. Men å andra sidan är tid pengar och om du värdesätter din tid kan det absolut löna sig mångfalt att göra på detta vis!

Fortfarande intresserad av mer information? Besök https://www.bolagsspecialisten.se/lagerbolag/.

admin