Olika sorters medium

Olika sorters medium

Är du intresserad av den andliga världen? Hos Tarotguiderna.com kan du lära dig massvis av intressanta fakta om bland annat spådom, tarotkort och numerologi. Här finns dessutom bra information om vad ett medium faktiskt är. Kanske funderar du själv på om du har mediala förmågor? Ett medium är i kort en person som lever mellan två världar och som på så vis ofta kan ta kontakt med den andra sidan. Ett medium arbetar alltså som en kanal för att kontakta den andra sidan, den som vanliga personer utan mediala förmågor har möjlighet att göra. Kanske vill du veta något om ett tidigare liv eller kontakta en bortgången släkting? Det är sådant du kan få hjälp med när du besöker ett medium.

Olika sorters medium

Hos Tarotguiderna.com kan du läsa mer om vad ett medium gör och hur man vet om man är medial eller inte. Det finns dock inte bara en typ av medium. Tvärtom finns det människor som är spiritualistiska medium, andra medium arbetar med kanalisering. Dessa personer kan ofta ta kontakt och kommunicera med andra väsen, det kan bland annat handla om änglar. När denna sort av medium talar med andra väsen fungerar de som en kanal, alltså talar väsendet genom mediet.

Frågor att ställa dig själv

Kanske har du ofta en väldigt korrekt intuition? Du kanske ofta vet saker redan innan det inträffat fast har ingen aning om hur du vet. Detta är i kort intuition. Du kanske ofta får ”aha-känslor” eller drömmar som verkar säga dig något som framöver visar sig stämma. Om du inte känner dig medial sedan du var barn finns det ändå möjlighet att bli medial i vuxen ålder. Det kan nämligen vara så att de mediala förmågorna träder fram med tiden, du kan bli mer mottaglig för kontakt av andra sidan.
Om du är intresserad av det mediala kan du boka en läsning. Att någon med mediala förmågor läser dig är otroligt intressant, oavsett vilka frågor du behöver och vill få svar på. Hos Tarotguiderna.com kan du läsa deras blogg, här går de bland annat in på hur du bokar tid hos medium i såväl Stockholm som i Göteborg.

admin