Utforma säkerhetsdörrar

Säkra lägenhetshuset med en ny säkerhetsdörr. Äldre byggnader, exempelvis från 20- och 30-talet kan vara bra att byta ut eftersom dessa ofta är dåligt isolerade. Det kan innebära att det släpps in mycket kyla som gör trapphuset kallt och ogästvänligt. I många fall krånglar även gamla lägenhetsportar när årstiderna skiftar och temperaturen går från varmt till kallt, eller vice versa. Detta kan då innebära att porten inte stängs ordentligt, eller att den blir svår att öppna. Det finns många dörrtillverkare som specialiserar sig på just säkerhet. Ett av dessa är Torterolo. Denna svenska dörrtillverkare har många års erfarenhet av branschen och erbjuder såväl privatpersoner som företag dörrar av högsta kvalitet.

Att välja en säkerhetsdörr som lägenhetshusets entrédörr är ett smart alternativ. Om dörren är i dåligt skick finns annars risken för inbrott, då är tjuven inne i huset och kan snabbt gå vidare till de boende. Det finns dessutom andra fördelar med att välja ut en säkerhetsdörr från Torterolo, bland annat eftersom du kan beställa automatiserade entrédörrar. Detta är ofta väldigt uppskattat i lägenhetshus eftersom många av de som bor i huset kanske är gamla och har svårt att dra upp dörren själv. Men även någon med många påsar, barnvagnar och cyklar kan uppskatta om dörren öppnas av sig själv med hjälp av en kodbricka.

Säkerhetsdörrar inomhus

Både för dig som bor i lägenhet och i villa kan det kännas tryggt att installera säkerhetsdörrar. Det finns många varianter att välja bland. Ett exempel på en populär extratjänst från Torterolo är Linx. Linx är ett öppningssystem som är kompatibelt med samtliga av Torterolos dörrar. Grundmodellen ger en dörr som kan öppnas med en kod, alternativt en kodbricka. Det finns dock många tillval som gör att du enkelt skräddarsyr din dörr. Till exempel kan du öppna dörren med en fjärrkontroll, med ditt fingeravtryck eller med hjälp av en trådbunden knapp i ett anslutande rum. Det är värt att investera pengar i en säkerhetsdörr eftersom det handlar om din och din familjs trygghet. Det är värt att lägga pengar på. En säkerhetsdörr går dessutom nästan alltid att designa på ett sätt som tilltalar dig, exempelvis med olika färgval och stuckaturer.

webmaster