Tjäna pengar till laget

Att idrotta och vara del av ett lag är en stor glädje för många barn. Det skapar fysiskt välmående att röra på sig, samt socialt välmående att få umgås mycket med kompisar och dessutom bli bra på något tillsammans. En rolig del i idrottandet för många barn är att få resa på träningsläger, delta vid cuper i andra städer eller bara göra en rolig utflykt med gruppen. Men att resa genom landet och få vara med på sådana roliga saker som exempelvis en fotbollscup kostar såklart pengar. Därför är det bra om alla gemensamt i föreningen eller i ett specifikt lag tillsammans gör en insats för att tjäna pengar till laget och på så vis kunna åka.

Idag är det enkelt att genomföra försäljning via laget då det finns en uppsjö med olika företag som erbjuder diverse produkter som köpare kan beställa via postorder. Det laget behöver göra är att bestämma vad man vill sälja. Några exempel på populära och ofta lättsålda produkter är:
· Lyxiga doftljus och tvålar
· Bekväma och snygga underkläder för alla i familjen
· Kryddor från olika delar av världen
· Kakor, salami och kaffe

Effektivt sätt att tjäna pengar till laget

De flesta företagen erbjuder bra vinster på sina produkter till föreningarna som säljer dem och har snabba leveranser. Det som är bra med denna typ av försäljning är att det aldrig blir några kostnader för laget, utan endast inkomster. Ingen behöver lägga ut pengar för produkterna eftersom de oftast nu för tiden skickas direkt från företaget till beställaren. Men har man beställt hem ett lager med produkter att sälja och inte får sålt alla, har man alltid rätt till fria returer. Detta innebär att det är både enkelt och riskfritt att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen.

För att få sålt så mycket som möjligt

Om man vet vad pengarna ska gå till och har ett tydligt mål blir man mer motiverad att jobba hårt för det. Därför är det viktigt att ledare och tränare engagerar gruppen och kommunicerar hur roligt de ska ha för pengarna. Sedan är det bara att värva kunder. Familj, släkt och grannar brukar vara köpstarka.

Läs mer på https://www.kirratochklart.se/

sitebox