Städföretag skaraborg

Städföretag skaraborg

Oavsett var i landet eller världen man befinner sig finns det alltid ett behov av hjälp i hemmet – det kan handla om olika saker, såsom hjälp i trädgården, med att passa barn eller städning av hemmet. Det är tidskrävande att ta hand om ett hem och beroende på livssituation kan det vara mer eller mindre behövligt med hjälp. Under år 2010 använde sig ungefär 283 000 hushåll av städning i Sverige och det fanns över 6426 olika städföretag i landet, med en stadig ökning. Skaraborgs länsdel är inget undantag för detta behov och antalet städföretag i Skaraborg är många. 

Om Skaraborg 

Skaraborg utgör den östra delen av Västra Götalands län. Det var tidigare ett eget län men är sedan 1998 bara en länsdel, däremot en stor sådan. Några av kommunerna som ingår i Skaraborg är Lidköping, Skara, Falköping och Skövde. Totalt bor det ungefär 264 000 invånare här och Skövde är den största och mest centrala staden. En bättre bild av var länet ligger ges genom att nämna att det ligger ovanför Hallands län och till väster om Jönköpings län, Östra Götalands län och Örebros län. Ovanför, eller norr om länet, ligger Värmlands län. Skaraborg ligger endast i avgränsning mot Östergötlands och Örebros län.

Olika städföretag i Skaraborg

För att återkomma till de möjligheter som finns inom städ i Skaraborg finns det många olika städföretag i länsdelen. Dessa är bland annat;

  • Skaraborgs Städ AB
  • Städkonsult Skaraborg AB
  • Hemtrevligt i Skaraborg
  • Rositas Städ
  • Ny-Gus Fönsterputs & Städ

Det kanske största städföretaget i området är Skaraborgs Städ AB. Här erbjuds både vanlig städservice, fönsterputs, golvvård, industristäd och byggstäd för att nämna några. Företaget har över 700 medarbetare och är aktivt i olika delar av länet. Övriga städföretag är aningen mindre men kan kontaktas genom motsvarande kontaktuppgifter som finns tillgängliga på nätet. Företaget är mest aktivt inom städ i olika arbetsmiljöer såsom kontor. För hemstäd är Städkonsult Skaraborg AB ett bra alternativ, där både hem och flyttstäd erbjuds. Företaget är ett konsultföretag som anlitar andra företag för att utföra olika tjänster. Detta för att kunna hitta det mest professionella och passande företag för en viss service. För just hemstäd har man anlitat företaget RutAkut som är specialiserade inom hemstäd sedan 2011.

admin