Överraska företaget med påskägg

Överraska företaget med påskägg

Man blir aldrig för gammal för påskägg och dessutom är det ett perfekt sätt att visa uppskattning till sina medarbetare. Att däremot köpa och fylla en massa påskägg kan ta sin lilla tid beroende på hur många det är – men det finns ett sätt att slippa allt detta men ändå kunna ge bort välfyllda ägg med godsaker till anställda och medarbetare – det genom att beställa färdiga genom Påskägg.nu.

Beställ påskägg online

Som företagare med många anställa kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Att då börja med projektet att köpa påskägg, godis att fylla dessa med och dessutom sedan sortera godiset till äggen är kanske inget man ens försöker att hinna med innan en långhelg då läget ofta är stressigt nog som det är.

Istället för att strunta i att dela ut påskägg till företaget så finns dock ett mycket snabbare och mer smidigt alternativ – att beställa påskäggen på nätet. Det finns nämligen andra som tycker det är roligt att pyssla med att fylla fina påskägg i olika storlekar och modeller med gott godis för att sedan leverera dessa till beställaren.

Själva beställningen görs enkelt på nätet och tar inte speciellt lång tid, åtminstone inte om man jämför med hur låg tid det hade tagit att köpt och fyllt alla äggen själv. Det kan alltså vara ett bra alternativ för den med körigt schema, men som vill överraska sina anställda med ett lyxigt påskägg inför ledigheten.

Olika alternativ

Kanske tänker du att det känns trist att beställa färdiga påskägg? Det behöver det inte vara – det finns mycket att välja bland, både när det gäller ägg och olika typer av godis som man vill att dom ska fyllas med.

Några av dom val som finns att välja och vraka bland är:

  • Klassiska påskägg i olika storlekar
  • Olika fyllningar, till exempel choklad eller mix
  • Ägg i metall
  • Stora ägg som passar till exempel i fikarummet eller receptionen

Det finns så ledes något som passar för dom flesta smaker och det är ett enkelt sätt att visa uppskattning. Många anställda som får uppskattning, även om det ”bara” är lite godis, känner sig ofta mer motiverade att jobba. Det är alltså värt att göra den lilla investeringen ibland, och att passa på till påsk är perfekt.

admin