Malmö catering

Är det dags för den årliga julfesten? Eller vill du kanske visa din personal uppskattning innan sommarsemestrarna avlöser varandra? Att anordna företagsevent är väldigt vanligt men kräver likväl mycket planering. Särskilt om det är ett större företag med många anställda. Många väljer att bjuda sin personal på en middag, andra tar det steget längre och bjuder in personalen till någon herrgård där man får bo över en natt. Oavsett vilken typ av företagsevent du vill anordna kan det vara praktiskt att överväga catering i Malmö. Catering är restaurangmat som levereras till en annan plats. Det är smidigt eftersom du kan hålla festen vart som helst, även utomhus.

Middag och aktiviteter

De flesta brukar uppskatta ett företagsevent när det finns tillfälle för personalen att umgås på ett fritt sätt. En middag på restaurang är såklart trevligt, men det kan också bli lite stelt. Om du istället väljer ut en fin lokal och anlitar catering i Malmö kan gästerna på ett friare sätt samtala och mingla. Om företagsfesten är under sommaren kan du till exempel beställa en god sommarbuffé där gästerna kan ta för sig som de vill. Vid sittande middagar kan det behövas serveringspersonal. Fundera på vad som blir bäst för ditt event, att gästerna själva serverar sig via buffé eller om det är bäst att ha sittande middag.

Tema vid fest med catering

Det är alltid uppskattat om eventet har ett tema, exempelvis sommarfest eller musiktema. Låt allt följa i temats spår, både musik och aktiviteter. Även många cateringfirmor erbjuder roliga temamenyer som street food, asiatisk mat eller lyxig gourmet. Kanske vill du bjuda på något vegetariskt eller veganskt? Många cateringfirmor har fina menyförslag även inom vegansk och vegetarisk kost. Tänk på att vara ute i god tid, både när du anlitar catering i Malmö men också med att meddela om det är någon som har allergier. Kanske behöver ni hjälp med serveringen? Eller hyra porslin, bord och stolar? Prata med ett par olika cateringföretag i Malmö för att jämföra tjänster och priser innan du bestämmer dig. För dig som behöver hyra lokal är det också stor chans att cateringföretaget har egna lokaler eller bra kontakter.

admin