Företagsutbildningar

Det är aldrig försent att utbilda sig. Kunskap är inte bara viktigt, det är också roligt och gör dig mer nyfiken på livet i allmänhet. Dock kan det ofta vara svårt att pussla ihop studier med familjeliv och jobb. Som tur är kan du idag läsa alla populära kurser på nätet. Det finns många utbildningsföretag som erbjuder kurser och utbildningar i fysiska klassrum, men ett företag som tagit det steget längre är Diploma. Hos Diploma Utbildning kan du ta del av mängder av utbildningsmaterial på nätet. De erbjuder populära webbutbildningar inom mängder av kategorier, bland annat IT, vård och omsorg, pedagogik och mycket mer. Vissa utbildningar är längre, andra kortare och ibland endast ett par timmar. Detta kan gälla inom ämnen som InDesign, Excel eller liknande. Då lär du dig snabbt och lätt grundkunskaperna inom programmet. Något som kan vara bra om du exempelvis fått ett jobb där du förväntas kunna baskunskaperna.

Studera bekvämt

När du pluggar via företag som Diploma kan du studera bekvämt. Du väljer själv när, i vilken takt och om du behöver gå tillbaka för att repetera något moment. Diploma erbjuder exakt samma saker som ett vanligt utbildningsföretag, det vill säga samma högutbildade lärare som håller i kurserna, samma studiematerial och samma bevis. Diplomet som är själva beviset får du när du klarat av en utbildning och blir då ditt intyg. Detta kan du med fördel visa för nya arbetsgivare under jobbsökningsprocessen. Det är något de flesta företag värdesätter.

För företag

Diploma är inte bara för dig som vill studera, det är även många företag som vänder sig hit för att hitta kursmaterial för sina anställda. Kanske har du rekryterat någon ny inom handledarskap? Då kanske en kurs inom handledarskap kan vara bra. Du kan även hitta kurser inom pedagogik, marknadsföring, arbetsmiljö och bemötande. Något som gör Diploma unikt, förutom deras stora utbud av webbutbildningar, är deras premium-medlemskap. För dig som vill kunna studera mängder av kurser kan du istället välja att betala ett fastpris. Då får du obegränsad tillgång till företagets samtliga streamade utbildningar under ett helt år. Hitta dina drömmars utbildning redan idag!

webmaster