Utbildning för verksamhet Göteborg

Är du intresserad av personlig utveckling och vill stärka din yrkesroll? UGL står för Utveckling av Grupper och Ledare och är en kurs som passar de flesta. Du behöver inte vara chef för att dra nytta av kursen. Tvärtom lämpar sig UGL i Göteborg för alla som interagerar med andra människor i arbetet och i privatlivet. Något som är intressant med kursens upplägg är att man är en grupp mellan 8 och 12 deltagare, detta för att öka dynamiken. Under de dagar kursen hålls kommer deltagarna få märka hur man påverkar varandra i en grupp.

Så är upplägget för UGL i Göteborg

UGL i Göteborg är en kurs som vanligtvis hålls under fem dagar i ett internat. Deltagarna är främlingar, något som är viktigt för att man ska kunna lära sig av varandra. Kursen hålls av två handledare och det ingår såväl övningar som dialoger och teori. Tanken med UGL Göteborg är bland annat:

  • Att lära sig mer om sig själv – ökad självkännedom
  • Bli bättre på kommunikation med andra
  • Bli bättre på att ta emot och ge kritik
  • Lära sig hantera konflikter
  • Lära sig se vilket behov av ledare som behövs inom olika grupper och arbetsuppgifter

Inför kursen

Innan du kommer till UGL i Göteborg är det viktigt att du har vilat ut och släppt jobbet. Det är viktigt att kunna vara fokuserad. Kursen är mentalt krävande men också otroligt givande om du verkligen ger dig hän. Tänk på att du under kursens gång kommer bli kritiserad och få feedback från främmande människor. Detta kan vara jobbigt och läskigt, men det är en viktig del i den personliga utvecklingen. Det är bra att inför kursen skriva ner dina egna mål. Vad önskar du lära dig när UGL är över? Kanske finns det vissa områden inom din yrkesroll du vill förbättras inom? När du går UGL-kursen i Göteborg måste du vara fokuserad och lyssna aktivt för att kunna ta till dig all ny information. Det krävs även stort eget ansvar att våga utvecklas och få nya insikter om sig själv. Om du vill och vågar investera i dig själv och därmed bli lyckligare och mer framgångsrik både privat och inom arbetet är UGL Göteborg ett bra tips.

webmaster