Så hittar du den bästa mäklaren i Stockholm på nolltid

Du vill sälja din bostad och vill hitta den bästa mäklaren i Stockholm. Stämmer denna beskrivning in på dig till punkt och pricka? Bra, då har du kommit rätt – här berättar vi hur du går tillväga för att göra detta på nolltid. Det är faktiskt väldigt enkelt och går dessutom fort!

Enkelt att jämföra och hitta den bästa mäklaren i Stockholm

Var börjar man då sitt sökande och vilka egenskaper kännetecknar egentligen en bra mäklare? Något förenklat kan man säga att den bästa mäklaren i Stockholm är den fastighetsmäklare som bäst matchar ditt behov och dina preferenser. Det bör vara en person som lägger ner tillräckligt mycket tid på att behandla dig som klient väl och som snabbt svarar på dina spörsmål. Dessutom bör han eller hon ha en god kunskap om marknaden och vara duktig på att kommunicera.

Du kan med fördel börja ditt sökande på följande sätt?

  • Skapa dig en uppfattning om vad som är ett normalt mäklararvode i Stockholm. Detta kan du enkelt göra genom att besöka en sajt som delar med sig av denna data.
  • Klicka dig in på en webbplats som låter dig jämföra arvoden för mäklare i huvudstaden. Du kan även göra en jämförelse över mäklararvoden i Malmö eller andra städer om det är där du har en bostad att sälja.
  • Välj den mäklare som du tycker passar dig bäst och som debiterar ett rimligt arvode.

Svårare än så behöver det inte vara att jämföra arvoden och hitta den bästa mäklaren i Stockholm!

Att tänka på när du bedömer olika mäklares lämplighet

Innan du lägger ut din bostad till försäljning på marknaden bör du ta reda på vilka fastighetsmäklare i ditt område som kan hjälpa dig med försäljningen. Detta kan du lämpligen göra genom de tre steg som vi går igenom ovan. Men du behöver även försöka bedöma de olika mäklarnas lämplighet.

Gör gärna detta genom att:

  • Se till fastighetsmäklarnas tidigare resultat.
  • Bekräfta att mäklarna är aktiva på dagens bostadsmarknad.
  • Intervjua tre eller fler mäklare som du tycker verkar vara bra.
  • Ställa tuffa men rättvisa frågor till de olika mäklarna.

webmaster