Så hittar du återförsäljare av Peugeot

Vet du inte vilket företag som är auktoriserad återförsäljare av Peugeot i din stad? Enklaste är att kontrollera via Peugeot.se. Här hittas även samtliga modeller som även kan ställas mot varandra gällande prestanda. Är du intresserad av privatleasing eller att köpa en fabriksny Peugeot är det till en auktoriserad återförsäljare som du ska vända dig. Begagnade bilar hittas hos flera olika bilbolag och på den privata bilmarknaden men när det kommer till fabriksnytt och privatleasing sker detta enbart via auktoriserade återförsäljare. Den mesta informationen hittas på Peugeot.se

Här går det att läsa om:

Finansiering och försäkringar
Privatleasing, delbetalning, lån? Det finns flera finansieringslösningar. Glöm inte försäkring! Med försäkring från Peugeot ges en anpassad försäkring för bilmärket.

Tillbehör
Ladda hem tillbehörskatalogen eller instruktionsböcker

Assistans och Garanti
Läs om vagnskadegaranti eller assistansförsäkring. Med assistansförsäkring får du förbättrad hjälp vid vägassistans.

Service och underhåll
Vad ingår i Peugeots originalservice? Läs även om de olika serviceintervallerna, 3+, 5+ och 10+. Det mesta hittas alltså på sidan. Men när du sedan vill köpa eller privatleasa en bil är det en återförsäljare du behöver hitta. Även det sker mycket enkelt via hemsidan.

Så hittar du rätt bilhandlare för Peugeot

Gå till Peugeot.se. Här kan du läsa mer om hur privatleasing fungerar och jämföra olika modeller. Det kan vara ett bra första steg även om många väljer att gå till en bilhandlare för att få hjälp av en säljare på plats. Längst upp till höger, i menyn, finns ”Hitta återförsäljare”. Via den kan man hitta platser för försäljning, verkstad eller Peugot Professional. Fyll i ort eller postnummer i sökfältet. Skriv exempelvis Örebro och direkt visas fyra alternativ med Örebro, Örebro Universitet, Örebro Slott, Örebro län. Man kan därmed välja ungefär var man befinner sig eller inom vilket område som sökningen ska ske. Inom länet finns 7 återförsäljare där köp eller privatleasing kan ske. Samtliga återförsäljare presenteras till vänster med adress och telefonnummer. Det är även möjligt att zooma in på kartan genom att hålla in Ctrl och samtidigt scrolla med musen. Därmed kan man lättare hitta den återförsäljare som finns närmast.

Har du din GPS på via mobilen och söker via mobilen kan du även klicka på ”I närheten” vilket innebär att återförsäljare och verkstäder direkt visas i din närhet.

webmaster