Ett brett sortiment av presentkort hjälper dig att synliggöra medarbetarna

Gåvokort är ett utmärkt hjälpmedel att ta till när du vill kunna synliggöra dina anställda samt belöna dem för deras prestationer och engagemang. Detta kan du med fördel göra i samband med den årliga julklappsutdelningen, men det finns även flera andra tillfällen och tider på året då detta bör göras. Därför bör du se till att upprätta ett samarbete med en leverantör av denna typ av gåvor. Som tur är finns det flera bra digitala alternativ idag som tillhandahåller ett brett sortiment av presentkort för alla ändamål.

Därför är det viktigt att du bekräftar medarbetarna och deras prestationer

Det finns många goda skäl att bekräfta företagets medarbetare samt deras prestationer och engagemang. Till exempel har det visat sig att personalen på företag som delar ut julklappar till sina anställda varje år är mer nöjda och tacksamma än andra. Julklappsutdelningen skapar nämligen en slags kultur av tacksamhet och medarbetarna känner sig samtidigt synliggjorda och värdefulla tack vare de gåvor som delas ut.

Faktum är att gåvokort och andra liknande gåvor även kan användas som incitament för att öka produktionen, försäljningen och det allmänna engagemanget på ett företag. Detta har bland annat bekräftats av det välkända brittiska varuhuset Harrods. Varuhusets företagsledning har under årens lopp kommit fram till att en noga utvald och personlig företagsgåva får den enskilde anställde att känna sig uppskattad. Detsamma gäller också om det är teamets gemensamma ansträngningar som premieras på ett eller annat sätt.

Ett brett sortiment av presentkort är ofta väldigt diversifierat

Som chef eller företagare kan du vilja belöna dina team och medarbetare med hjälp av olika presenter eller gåvor. Detta kan bland annat göras med hjälp av ett särskilt program som upprättas för detta syfte. På så vis kan du minska HR-teamets administrativa börda och strömlinjeforma hela processen. Men även som ett mer sporadiskt incitament fungerar gåvokort och andra gåvor väldigt bra.

De leverantörer som har ett brett sortiment av presentkort kan bland annat ha följande typer av gåvokort:

  • supeḱort
  • gåvokort som låter mottagaren välja en gåva
  • andra typer av presentkort.

Så kolla runt lite och se vad du kan göra för dina anställda!

webmaster