De senaste nyheterna från konferensvärlden

Göteborg är en stad som lämpar sig utmärkt för konferens med sitt fina läge och gedigna utbud av konferenshotell av alla slag. Staden är vacker och har mycket att erbjuda och naturen är nära inpå för den som vill bo vid havet. Här finns skräddarsydda konferenspaket för både mindre och större sällskap och med allt man kan önska sig i form av mat, dryck och aktiviteter.

En lyckad konferens bör innehålla en kombination av såväl effektiva och givande möten som trivsamma aktiviteter och umgänge. Det är även viktigt att man får en del egen tid utan något speciellt på schemat. Ett par dagar på konferens med många inplanerade möten och aktiviteter på kan kännas ganska intensivt även om det är både givande och roligt. Man måste därför ges möjlighet att dra sig undan och ta en välbehövlig paus för vila och reflektion mellan varven.

Ta pulsen på staden

Om ni inte tidigare haft möjlighet att besöka Göteborg kan det vara roligt att se sig omkring. En uppskattad aktivitet är att boka en sightseeing-tur med buss för hela sällskapet tillsammans med en kunnig guide. Se till att göra några intressanta stopp på vägen och kombinera detta med en god lunch till exempel.

Det finns även gott om härliga spaanläggningar i Göteborg vilket är ett utmärkt sätt att koppla av efter en lång dag med möten. Njut av härliga bastubad och någon skön massagebehandling innan ni sätter er till bords för en trevlig middag tillsammans.

Med sitt läge på västkusten är denna stad en riktig pärla för er som tycker om fisk och skaldjur. Göteborg har gott om riktigt bra fiskrestauranger med färsk och närproducerad fisk och skaldjur på menyn. Gör middagen till något alldeles extra och njut av havets läckerheter. Ni kan även låta en duktig sommelier kombinera maten med speciellt utvalda viner för en optimal smakupplevelse. Detta är en riktig vinnare som kommer göra er konferens extra minnesvärd.

Senaste nytt från konferensanläggningar

Med alla nyheter, spännande aktiviteter och renoveringar på konferensanläggningar finns det allt något intressant att göra oavsett om du bokar konferens i Malmö, Stockholm eller Göteborg. För att vara säker på att du hänger med i svängarna är det därför viktigt att du håller dig uppdaterad och det finns ingen bättre sida än konferensnyheter.nu för att läsa det senaste.

admin