Byggmaterial för alla projekt

Hornbachs omfattande sortiment för hem och trädgård erbjuder en mängd produkter för olika typer av byggprojekt. Oavsett om det gäller renoveringar, nybyggnationer eller mindre förbättringsarbeten i hemmet, har Hornbach de material och verktyg som krävs.

Hornbach är känt för sitt bredda utbud av byggmaterial som tillgodoser behoven hos både professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Detta gör det möjligt för kunder att hitta allt de behöver under ett och samma tak.

Oavsett om du planerar att bygga en altan, renovera ett badrum eller bara behöver fylla på ditt förråd av skruvar och spikar, har Hornbach rätt produkter för dig. Från isolering och gips till trä och metall, deras sortiment inkluderar högkvalitativa material från välkända varumärken.

  • Byggmaterial
    • Isolering – för energieffektiva lösningar
    • Gips – för släta och hållbara väggytor
  • Trävaror
    • Altanträ – för hållbara och estetiska utomhuskonstruktioner
    • Reglar och paneler – för konstruktivt och dekorativt arbete
  • Fasteners
    • Skruvar – för robusta och långvariga sammanfogningar
    • Spikar – för traditionella fästelement
  • Metaller
    • Armeringsjärn – för förstärkning av betongkonstruktioner
    • Metallprofiler – för stöd och struktur
Produktkategori Produkter Användningsområden
Isolering Stenull, glasull, EPS Väggar, tak, golv
Gips Gipsskivor, gipsspackel Inomhusväggar, tak
Trä Altanträ, reglar, paneler Altaner, staket, inredning
Fasteners Skruvar, spikar, pluggar Sammanfogning av material
Metaller Armeringsjärn, metallprofiler Konstruktionsförstärkning, stommar

Byggmaterial för alla projekt – Upptäck Hornbachs mångsidiga utbud

Hornbach är känt för sitt omfattande sortiment av byggmaterial som tillgodoser behoven hos både professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Oavsett om du planerar att bygga en altan, renovera ett badrum eller bara behöver fylla på ditt förråd av skruvar och spikar, har Hornbach rätt produkter för dig. Från isolering och gips till trä och metall, deras sortiment inkluderar högkvalitativa material från välkända varumärken.

  1. Hornbach erbjuder ett brett utbud av byggmaterial för diverse projekt.
  2. Sortimentet tilltalar både professionella hantverkare och hemmafixare.
  3. Produkterna inkluderar allt från isolering och gips till trä och metall.
  4. Alla material kommer från pålitliga och välkända varumärken.
  5. Hornbach är en one-stop-shop för alla typer av byggprojekt.

Trädgårdsprodukter för gröna fingrar

Trädgårdsentusiaster kommer att uppskatta Hornbachs omfattande utbud av trädgårdsprodukter. Från jord och gödsel till växter och trädgårdsredskap, allt du behöver för att skapa och underhålla din perfekta trädgård finns tillgängligt. De erbjuder även en mängd utomhusmöbler och dekorationer för att förvandla din trädgård till en inbjudande oas.

Badrum och kök – Renovering och design

Ett av de mest populära renoveringsprojekten är att förnya badrum och kök, och Hornbach har allt du kan tänkas behöva för dessa projekt. Från kakel och sanitetsprodukter till köksskåp och bänkskivor, de har ett brett sortiment för att passa alla stilar och budgetar. Dessutom kan deras experter erbjuda rådgivning och inspiration för att hjälpa dig att designa din drömrenovering.
Hornbach erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial, verktyg och trädgårdsprodukter för både proffs och hemmafixare.

Färg och tapeter för att försköna ditt hem

Ingen renovering är komplett utan en ny färg eller tapet, och Hornbachs sortiment inkluderar ett brett spektrum av färgalternativ och tapetdesigner. Oavsett om du föredrar en matt eller blank finish, eller en modern eller traditionell tapet, kan du hitta det perfekta alternativet för att förvandla dina väggar och ge ditt hem en fräsch känsla.

Belysning och elartiklar för alla behov

Hornbach förser dig med en mängd belysningslösningar och elartiklar för att ljusa upp ditt hem och trädgård. Från enkla glödlampor och LED-lampor till eleganta taklampor och utomhusbelysning, finns det något för varje smak och funktion. Dessutom har de alla nödvändiga elinstallationsprodukterna du kan behöva, inklusive strömbrytare, uttag och kabel.

Golv och kakel för en solid grund

Golvochkakelär viktiga komponenter i varje bygg- eller renoveringsprojekt. Hornbach har ett imponerande urval av golvbeläggningar, inklusive laminat, parkett, vinyl och kakel. Det finns olika stilar och prisklasser att välja mellan, vilket gör det enkelt att hitta det perfekta golv- eller kakelalternativet för att matcha ditt hem och din livsstil. Denna artikel är även relevant för ämnet Hornbach Prisgaranti.

Arbetskläder och säkerhetsutrustning för ditt skydd

Att ha rättarbetskläderochsäkerhetsutrustningär avgörande när du tar dig an ett byggprojekt. Hornbach tar säkerheten på allvar och erbjuder allt från hjälmar och skyddsglasögon till hörselskydd och arbetskläder. De ser till att du kan arbeta säkert och bekvämt, oavsett projektets omfattning. Här finns en liknande artikel på samma tema: Akustikpanel Hornbach.

Kundservice och expertis hos Hornbach

Kundservice är en viktig del av Hornbachs erbjudande. Med expertrådgivning tillgänglig både i butik och online kan kunderna få hjälp med allt från produktval till projektplanering. Hornbachs personal är utbildad för att ge praktiska tips och teknisk vägledning, vilket säkerställer att kunderna känner sig stödda genom hela deras bygg- eller renoveringsprocess.